Stel je eens voor: elke dag heb je de mogelijkheid om het geluk en de gezondheid van mensen te beïnvloeden, terwijl je gelijktijdig bouwt aan een betere toekomst.
Als dit jouw bron van inspiratie is en alleen het lezen hiervan maakt je al vrolijk, dan hebben we iets bijzonders voor je in petto!

Midden in de drukke periode van feestelijke inkopen streven wij ernaar om onverminderde kwaliteit te blijven leveren, en daar kunnen wij tijdelijk jouw ondersteuning goed bij gebruiken.

Dus, als de gedachte om ons team te versterken gedurende vier maanden jou aanspreekt, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Wacht niet te lang, want er zijn enkel 13 plekken beschikbaar.

Wie zijn wij?

Alembo is een professionele, innovatieve en internationale werkomgeving met een warm hart die kwalitatief hoogwaardige klantenservice diensten levert aan voornamelijk Nederlandse en Belgische klanten.

Als deel van Majorel werken we in een multinationale omgeving voor een aantal van ‘s werelds meest gerespecteerde merken. In een wereldwijd personeelsbestand van 82.000+ collega’s, staan wij in contact met meer dan 44 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, de Amerika’s en Azië.

Vanuit onze locatie in Paramaribo verzorgen wij dagelijks professionele klantenservices en e-administratieve diensten vanuit verschillende digitale kanalen middels moderne technologieën, altijd toegespitst op de behoeften van de klant. Wij groeien hard en zijn gedreven om samen met een steengoed en groeiend team van professionals geweldige klantbelevingen te verzorgen.

Wat ga je doen?

Als Vrolijke klantadviseur maak je in de drukste periode van het jaar deel uit van een enthousiast en gedreven klantenserviceteam voor de enige speelgoedspecialist. Door vragen te beantwoorden over onder meer de status van online bestellingen en de leveringen aan huis, zorg je er samen voor dat klanten een ervaring krijgen die ze een smile brengt. Dit allemaal via de telefoon, e-mail, chat en/of whatsapp. Een leuke uitdaging die humor, empathie en een oog voor detail van je vraagt. Opvolging en secuur te werk gaan zijn uiteraard belangrijke vaardigheden. Om in de applicaties te kunnen werken en projectdoelen te bereiken moet je DigiSmart zijn.

Wat vragen wij van jou?

Vereisten:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels;
 • Beschikbaarheid voor minimaal 32 uur per week;
 • Flexibele inzetbaarheid tussen 03:45 uur en 18:00 uur, van maandag tot en met zondag, in de periode van oktober 2023 tot januari 2024;
 • Volledige beschikbaarheid voor training gedurende de eerste week: maandag tot en met donderdag van 08:00u tot 15:00u, en vrijdag van 04:00 uur tot 12:00 uur. De trainingsperiode zal aanvangen op 2 oktober 2023.

Eigenschappen:

 • Passie voor het creëren van een positieve klantervaring;
 • Positieve instelling en uitstraling;
 • Bekwaamheid in het werken met applicaties en digitaal slim zijn (DigiSmart);
 • Vrolijke, opgewekte en communicatieve persoonlijkheid (Nederland en Engels);
 • Enthousiasme voor cadeaus, speelgoed en de december feestvreugde.

Wat bieden wij jou?

 • Trainingsweken, waarin je leert over procedures, gesprekstechnieken, klantwensen en hoe je je eigen competenties kunt ontwikkelen;
 • Een professionele, innovatieve, gastvrije, inclusieve en internationale werkomgeving;
 • Leuke, behulpzame en gezellige collega’s;
 • Toegang tot GoodHabitz, een online opleidingsportal waar je te allen tijde je kennis op verschillende gebieden kan uitbreiden;
 • Toeslagen voor onregelmatige werktijden;
 • Een waardevast salaris.

Solliciteer nu!

Hoe ziet de Sollicitatieprocedure eruit?

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nodigen je op basis van jouw cv al dan niet uit voor een testronde.

Nu vindt er een testronde plaats om na te gaan in hoeverre jij de werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit zijn meestal algemene kennisvragen, taaltesten en projectinhoudelijke toetsen.

Doel van dit sollicitatiegesprek is om na te gaan in hoeverre jij een match bent met ons als organisatie. Hier gaan we dieper in op jouw persoonlijkheid, motivatie en drijfveren om het werk te kunnen doen. Dit is nog geen zekerheid dat je de sollicitatie met succes hebt doorlopen.

Het contract wordt getekend en dan werk jij officieel ook bij Alembo :)

Nog vragen?

Kijk eerst op de FAQ-pagina en staat je antwoord er niet tussen, stel dan je vraag via het formulier onderaan de FAQ-lijst.

Bekijk andere vacatures

Nu geen baan voor jou ?
Meld je dan aan voor onze jobalert
Loading