Werken bij Alembo is simpelweg leuk en inspirerend! Met meer dan 250 medewerkers weten we elke dag een ontspannen, maar productieve en lerende sfeer te creëren, waarin je jouw eigen plek in een team hebt. Je bent wie je bent.

Perspectieven?
Onze functiestructuur is zodanig ingericht dat je kunt groeien, van bijvoorbeeld junior naar medior , dan naar senior. Dit geldt ook voor de managementfuncties. Je leert elke dag weer en na verloop van tijd merk je dat je jezelf professioneel hebt ontwikkeld. Dit biedt jou perspectief voor de toekomst.

Combineren?
Je hebt de ruimte om werktijden met bijvoorbeeld een studie, een gezin of een andere baan te combineren. Je plant natuurlijk wel en we hebben dit eenvoudig gemaakt door een webbased rooster, dat ook via de app op je mobiele telefoon beschikbaar is.

Succes moet je vieren!
Een aantal keren per jaar vieren we onze successen samen tijdens een feestelijke party. En vrijwel iedereen komt dansen. We werken serieus voor onze klanten en hebben plezier op de momenten dat het kan.

Alembo NV is een Surinaams bedrijf en opgericht op 9 mei 2005. Reken maar uit hoe oud we nu zijn!

We voeren werkzaamheden en projecten uit voor organisaties in o.a. Nederland, België, Engeland, Frankrijk. Alembo kent 5 business units (BU’s): Boekhouding, Content, Gegevensverwerking, Persoonlijke Assistent en Klantenservice.

Veelal wel. Werktijden zijn afhankelijk van de klantafspraken, de afspraken en jouw beschikbaarheid. Dit laatste bepaal je zelf. Ons kantoor is 1×24 uur open, wat optimale flexibiliteit biedt bij het inplannen van de beschikbaarheid en het tijdig behalen van deadlines.

Diverse collega’s werken thuis, vaak een deel van hun werkdag. Het is afhankelijk van het type werkzaamheden, mate waarin je moet afstemmen met collega’s en hoe je thuissituatie is.
Houd er ook rekening mee dat in de inwerkperiode van ca. 2 maanden, de aansturing veelal vanuit kantoor gebeurt, ook bij collega’s die op termijn thuis zullen werken.

Alembo is gevestigd aan de Tourtonnelaan, nummer 36-38, Paramaribo – Centrum, dichtbij de Henck Arronstraat.

Ja, vrij snel! Behalve snel typen, moet je ook behendig zijn met de PC. Afhankelijk van het project waar je voor solliciteert, wordt een bepaalde typesnelheid vereist. Dit kan variëren tussen 200 en 300 typeaanslagen per minuut. Benieuwd naar jouw typesnelheid? Doe de typetest.

Zeker weten! Bij Alembo geef jij jouw beschikbaarheid aan. Hierdoor kun je gemakkelijk een balans creëren tussen werk, school en privé.

Ja! Alembo is een groeiende organisatie die de ambitie heeft om kwalitatief hoogwaardige diensten te verlenen. Je groeit met ons mee door je vaardigheden continu aan te scherpen en een open mindset te hebben.

Doorgroei gebeurt wanneer:
1. je als persoon groeit door (nieuwe) skills steeds te ontwikkelen of bij te schaven;
2. er vacatures beschikbaar zijn;
3. je zelf ook door wil groeien en solliciteert!

Alembo sluit niet; wij zijn 1×24 uur, 7 dagen per week open. Hierdoor bieden wij onze collega’s optimale flexibiliteit bij het inplannen van hun beschikbaarheid.

Typen is een vaardigheid die hoort bij deze tijd en de toekomst. Hoe handig is het, als je dit kunt zonder er over na te denken?
Er zijn 2 mogelijkheden afhankelijk van je middelen, leerstijl en discipline. We geven deze adviezen vrijblijvend, het geeft je mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op je eigen voorwaarden. We willen hierbij bijdragen aan de algemene ontwikkeling van professionele vaardigheden.

Les volgen? Je leert dan onder begeleiding van een docent typen. Dit kan bij RPBG! Klik hier voor meer informatie.
Heb je een PC of laptop en veel discipline? Dan kun je ook proberen om via deze tool te leren typen: The Typing Club
Veel succes gewenst!

De salarissen zijn per functie vastgesteld volgens een inschalingsmethode. We bieden een flexibele structuur en zo zeker mogelijk inkomen. Jij bepaalt je verdiencapaciteit!

Alle vacatures worden op deze website geplaatst. Als je geabonneerd bent op onze Job Alert dan ontvang je automatisch in je mailbox de vacature. We werken uitsluitend met digitale sollicitaties en hebben geen portefeuille.

Bij Alembo zijn er zowel fulltime functies als parttime functies. Kijk in onze vacatureteksten uit naar het aantal werkuren per week. Is dit 40 uren, dan gaat het om een full time functie. Is dit minder? Dan part time.

Afhankelijk van de senioriteit van of het nodige specialisme binnen de functie is werkervaring vereist. Voor een aantal van onze (operationele) vacatures is het vaak ook wel zo dat je on the job getraind wordt, met weinig vakkennis of ervaring vooraf.

Nog vragen?