Klantenservice

Het werken bij de business unit Klantenservice betekent elke dag weer een nieuwe uitdaging. De werkzaamheden variëren van telefonie, chat en e-mailverwerking tot het beheren van social media kanalen. Klantenservicemedewerkers denken altijd oplossingsgericht, bieden graag hun hulp aan en beschikken uiteraard over bijzonder goede communicatieve vaardigheden om de klanten een goede customer experience te bieden.

Gegevensverwerking

De werkzaamheden binnen de business unit Gegevensverwerking zijn zeer uiteenlopend. Het varieert van het invoeren van financiële cijfers tot het verwerken van plantengegevens. Een voorbeeld is het controleren van bestellingen of verwerken van cashback acties. Het is in alle gevallen belangrijk om efficiënt, gedisciplineerd en nauwkeurig te kunnen werken en dit voor langere tijd vol te kunnen houden. Snel en foutloos kunnen typen is voor gegevensverwerking ook een must!

Content

De teksten die je op websites en webwinkels ziet, worden zorgvuldig geschreven om zo pakkend en duidelijk mogelijk te zijn. De business unit Content is gespecialiseerd in het schrijven van interessante en inhoudelijk correcte en foutloos geschreven content, die er ook nog eens aantrekkelijk uitziet voor de bezoeker. Werken bij Content is nooit saai en vooral geschikt voor mensen met een creatieve geest en goede taalbeheersing.

Financiële Administratie

Binnen de business unit Boekhouding worden tal van taken uitgevoerd die te maken hebben met het verwerken van financiële documenten en gegevens. Denk aan de boekhouding en loonadministratie maar ook assistent accountancy-werkzaamheden. Om het beste resultaat te kunnen leveren, staat de (kennis)ontwikkeling van het team nooit stil. Voor het werken op deze afdeling zijn accuraat kunnen werken, beschikken over een sterk analytisch vermogen en een serieus en stressbestendig karakter onmisbaar.

Persoonlijke Assistent

Een persoonlijke assistent (PA) of virtuele assistent (VA) helpt klanten te focussen op de taken die er voor hun echt toe doen: de kerntaak van de onderneming. Een virtuele assistent biedt hulp bij het bijhouden van de agenda, het beantwoorden van mails, de boekhouding, afspraken inplannen, het bijhouden van een website en social media. Door de moderne techniek is het mogelijk om al deze taken op afstand uit te voeren. Voor het werken als virtuele assistent dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden, kunnen multitasken en goede timemanagement skills te hebben.