Werkgeluk

De essentie van werkgeluk is eigenlijk heel simpel: gelukkig zijn in je werk! Natuurlijk vinden we het belangrijk dat het werk bij Alembo goed wordt uitgevoerd, maar we zien ook graag dat het werk als betekenisvol wordt ervaren en dat je er plezier in hebt.

Werkgeluk verbinden we aan 3 pijlers:

  • Purpose: het werk heeft een betekenis en toegevoegde waarde
  • Flow: een balans tussen resultaten bereiken en jezelf positief ontwikkelen
  • Fun & Friendship: een leuke en prettige werksfeer en een goede relatie met je collega’s
Op basis hiervan wordt werkgeluk geïntegreerd in de totale bedrijfsvoering. Dit merk je al vanaf het sollicitatiegesprek en in de variëteit aan interne trainingen, events, de kantoorinrichting en de manier waarop we met elkaar omgaan. Check onze Facebookpagina om te zien hoe we dit doen.

Professionele én persoonlijke groei

Alembo is een groeiende organisatie. Dus het is vanzelfsprekend dat onze collega’s ook met ons meegroeien; professioneel én persoonlijk.

We bieden een breed scala aan trainingen en verschillende events die je kunt volgen in je werktijd en in je eigen tijd. Dit zorgt ervoor dat je in je werk steeds kan excelleren en ook persoonlijk groeit. En natuurlijk leer je ook van je collega’s.

Onze collega’s Diego en Gabriella vertellen hiernaast meer over hun (door)groei ervaring binnen Alembo.

Arbeidsvoorwaarden

Alembo heeft een transparant arbeidsvoorwaarden systeem en daarover hebben wij een vlog gemaakt waarin onze collega’s Monic en Jorge je meer over de arbeidsvoorwaarden vertellen.

De belangrijke informatie uit de vlog hebben wij hieronder voor je staan:

  • HR Services biedt faciliteiten aan medewerkers om goed te kunnen functioneren en ook een goede basis te hebben zoals een laptop door een Laptop privé project, trainingen via ons online-trainingsplatform GoodHabitz
  • Ziektekostenverzekering van Assuria
  • Vakantiegeld 8% van het bruto jaarsalaris
  • Onkostenvergoeding voor transport, internet en beltegoed
  • Je salaris is uitgedrukt in euro’s en wordt ook in euro’s uitbetaald.
  • Je verdiencapaciteit kun je zelf beïnvloeden binnen de mogelijkheden op basis van je inzet: je werkt bijvoorbeeld gemiddeld 30 uur per week en je wilt een periode meer uren werken dan kan dit meestal ingevuld worden.

Wil jij ook bij ons werken? Bekijk dan onze vacatures!