Heb je minimaal 2 jaar ervaring als Operations Manager in de outsourcing branche? Is jouw antwoord ja, solliciteer dan nu!

Je zal deel uitmaken van een gerenommeerd en goed presterend internationaal team dat op zoek is naar succes met een langetermijnstrategie en een zakelijk sociale instelling.

Voor een interessante nieuwe klant uit de toerisme- en travelbranche zijn we momenteel op zoek naar een Operations Manager Klantenservice! 

Wie zijn wij?

Alembo is een professionele, innovatieve en internationale werkomgeving met een warm hart die kwalitatief hoogwaardige klantenservice diensten levert aan voornamelijk Nederlandse en Belgische klanten. Als deel van Majorel werken we in een multinationale omgeving voor een aantal van ‘s werelds meest gerespecteerde merken. In een wereldwijd personeelsbestand van 78.000+ collega’s, staan wij in contact met meer dan 43 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, de Amerika’s en Azië.

Vanuit onze locatie in Paramaribo verzorgen wij dagelijks professionele klantenservices en e-administratieve diensten vanuit verschillende digitale kanalen middels moderne technologieën, altijd toegespitst op de behoeften van de klant. Wij groeien hard en zijn gedreven om samen met een steengoed en groeiend team van professionals geweldige klantbelevingen te verzorgen.

Wat ga je doen?

De rol van Operations Manager Klantenservice omvat het leiden van een team van Teammanagers en het rapporteren aan de Manager Klantenservice.

Als Operations Manager ben je verantwoordelijk voor de operationele zaken en beoordelingsprocessen, waarbij je leiding neemt bij alle personeels- en klantopdracht gerelateerde onderwerpen. Je beheert primair het team van Teammanagers, waarbij de kwaliteit en de winstgevendheid van het totale team worden gegarandeerd. Je zal hiervoor effectieve managementacties ontwikkelen en implementeren om naleving van de commerciële overeenkomsten, doelstellingen en vastgestelde procedures te waarborgen. Natuurlijk houd je ook de afspraken met de opdrachtgever en de eventuele onderhandelingen op de voet bij. Verder pak je additionele taken op die de Manager Klantenservice delegeert, zijnde zijn/haar steun, vertrouwenspersoon en back-up bij afwezigheid.

Tot de resultaatgebieden behoren:

 • Het onderhouden, aansturen en verbeteren van diensten en procedures;
 • Ervoor zorgen dat de afgesproken processen worden gevolgd en dat aan de belangrijkste prestatie-indicatoren wordt voldaan;
 • Het effectief beheren van alle kritieke problemen waarmee operationele managementteams te maken kunnen krijgen;
 • Het effectief managen en bevorderen van de samenwerking in de internationale werkomgeving;
 • Het aansturen en motiveren van het team.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Eerdere ervaring vereist, minimaal 2 jaar in soortgelijke functies;
 • Je bent volledig vaardig in het Nederlands en Engels (min. C1-niveau Engels, verplicht);
 • Je bent Digismart en hebt uitstekende kennis van MS Office-applicaties en online tools;
 • Je beschikt over aantoonbare leiderschap en interpersoonlijke skills;
 • Je beschikt over sterke administratieve en organisatorische vaardigheden en weet te prioriteren;
 • Sterke klantgerichtheid en proactieve houding zijn jouw kernkwaliteiten;
 • Je werkt altijd resultaatgericht en hebt oog voor detail.

Wat bieden wij jou?

 • Een professionele, innovatieve, gastvrije, inclusieve, multinationale en ontwikkelingsgerichte werkomgeving;
 • Leuke, behulpzame en gezellige collega’s;
 • Een team dat klaar staat om je te helpen ontwikkelen en groeien;
 • Een waardevast salaris.

Solliciteren

Denk jij dat je de Operations Manager bent die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar recruitment@alembo.nl. Vermeld in het onderwerp van je mail ‘Sollicitatie Operations Manager Klantenservice”.

We hopen je op basis hiervan uit te kunnen nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Sluitingsdatum:  31 maart 2023

Hoe ziet de Sollicitatieprocedure eruit?

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nodigen je op basis van jouw cv al dan niet uit voor een testronde.

Kennismakingsgesprek met het People & Culture team voor een algemene beeldvorming van jouw persoonlijkheid en motivatie.

Na een succesvol sollicitatiegesprek wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Deze keer met de projectmanager manager en de directeur. Dit gesprek is bepalend voor jouw indienstreding.

Het contract wordt getekend en dan werk jij officieel ook bij Alembo :)

Nog vragen? Neem dan contact op met ons

Bekijk andere vacatures

Nu geen baan voor jou ?
Meld je dan aan voor onze jobalert
Loading