Ben jij empathisch en dienstverlenend ingesteld? Wil jij mensen helpen met zorgvragen, waardoor ze het leven kunnen leiden wat hen past en niet geleid worden door hun ziekte? Dan is deze vacature wellicht voor jou weggelegd!

Wie zijn wij?

Alembo is een professionele, innovatieve werkomgeving met een warm hart. Samen met 300 collega’s voeren dagelijks meer dan 200 verschillende klantprocessen uit zoals teksten schrijven, financiële administraties, digitaliseren van aktes of archieven, secretariële werkzaamheden en klantenservices. We werken DigiSmart in een papierloos kantoor. In onze werkwijze staat zelfontwikkeling centraal. Hiervoor organiseren we events, trainingen, coaching en heb je je eigen regie in handen.

Wat ga je doen?

In deze functie maak je deel uit van het klantenservice team voor een groot Nederlands bedrijf welke onder meer de levering van zorgmiddelen aan patiënten verzorgt. Met deze producten zijn patiënten in staat om goed verder te functioneren ondanks hun aandoening. Als Medewerker Klantenservice help je per telefoon en mail de patiënten zelf met het bestellen van zorgmiddelen, zoals bijvoorbeeld pennaalden, infusiesets en teststrips voor diabetespatiënten. Je krijgt een uitgebreide training om productkennis op te doen, systemen te leren kennen en informatie over de dienstverlening. Hierna word je verder “on the job” getraind in productkennis.

Verder zorg jij voor een verbinding tussen patiënten, verpleegkundigen en de leveranciers. De juiste zorg- en geneesmiddelen moeten natuurlijk bij de juiste patiënten terecht komen. Op deze manier zorg je dat de patient bijvoorbeeld uit het ziekenhuis ontslagen kan worden en thuis de juiste hulpmiddelen al aanwezig zijn.

Onze collega Samantha vertelt je graag meer over haar ervaring als Klantadviseur Medische Zorg.

Het is wenselijk dat je al ervaring hebt in een medisch beroep, de zorg of een klantenservice functie maar dat hoeft niet. Heb je wel ervaring in het klantcontact, dan ben je uiteraard welkom.

Wat vragen wij van jou?

 • Je staat positief en opgewekt in het leven;
 • Je helpt anderen graag totdat ze echt zijn geholpen;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Klantenservice ervaring helpt enorm;
 • Je bent minimaal 30 uur per week beschikbaar, van maandag t/m vrijdag, vanaf 03:30 uur ‘s ochtends tot 13:15 uur.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (praten en schrijven) in het Nederlands;
 • Je bent DigiSmart, je kan goed overweg met de computer en randapparatuur en kan moeiteloos met meerdere complexere applicaties tegelijk werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een professionele, innovatieve en ontwikkelingsgerichte werkomgeving;
 • Leuke, behulpzame en gezellige collega’s;
 • On the job trainingen en goede begeleiding door onze coaches;
 • Een waardevast salaris.

Sluitingsdatum: 22 maart 2023

Solliciteer nu!

Hoe ziet de Sollicitatieprocedure eruit?

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nodigen je op basis van jouw cv al dan niet uit voor een testronde.

Nu vindt er een testronde plaats om na te gaan in hoeverre jij de werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit zijn meestal algemene kennisvragen, taaltesten en projectinhoudelijke toetsen.

Doel van dit sollicitatiegesprek is om na te gaan in hoeverre jij een match bent met ons als organisatie. Hier gaan we dieper in op jouw persoonlijkheid, motivatie en drijfveren om het werk te kunnen doen. Dit is nog geen zekerheid dat je de sollicitatie met succes hebt doorlopen.

Het contract wordt getekend en dan werk jij officieel ook bij Alembo :)

Nog vragen?

Kijk eerst op de FAQ-pagina en staat je antwoord er niet tussen, stel dan je vraag hieronder.

Bekijk andere vacatures

Nu geen baan voor jou ?
Meld je dan aan voor onze jobalert
Loading