Ben jij empathisch en dienstverlenend ingesteld? Wil jij mensen helpen met zorgvragen, waardoor ze het leven kunnen leiden wat hen past en niet geleid worden door hun ziekte? Dan is deze vacature wellicht voor jou weggelegd!

Wie zijn wij?

Alembo is een professionele, innovatieve werkomgeving met een warm hart. Samen met 300 collega’s voeren dagelijks meer dan 200 verschillende klantprocessen uit zoals teksten schrijven, financiële administraties, digitaliseren van aktes of archieven, secretariële werkzaamheden en klantenservices. We werken DigiSmart in een papierloos kantoor. In onze werkwijze staat zelfontwikkeling centraal. Hiervoor organiseren we events, trainingen, coaching en heb je je eigen regie in handen.

Wat ga je doen?

In deze functie maak je deel uit van een nieuw team dat voor een groot Nederlands bedrijf klantenservice verzorgt. Dit bedrijf faciliteert als marktleider cliënten in medische hulpmiddelen. Als Medewerker Klantenservice ben je via de telefoon verantwoordelijk voor het geven van een geweldige klantbeleving- en ervaring aan cliënten die vragen stellen of advies vragen over medische hulpmiddelen. Het is hierbij belangrijk dat je met goede productkennis en vanuit een uitgebreid digitaal systeem de klant op een prettige manier helpt. Je doet er alles aan om samen met de klant naar kansen en oplossingen te zoeken om de klant zich minder patiënt te laten voelen. Om je werk goed te kunnen doen ben je dus klantvriendelijk, kun je veel kennis opnemen én ben je DigiSmart!

Wat vragen wij van jou?

 • Je staat positief en opgewekt in het leven;
 • Je helpt anderen graag totdat ze echt zijn geholpen;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Klantenservice ervaring helpt enorm;
 • Je bent volledig beschikbaar per 9 januari 2023 op basis van 40 uur per week, van maandag t/m vrijdag, vanaf 03:30 uur ‘s ochtends tot 12:15 uur.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (praten en schrijven) in het Nederlands;
 • Je bent DigiSmart, je kan goed overweg met de computer en randapparatuur en kan moeiteloos met meerdere complexere applicaties tegelijk werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een professionele, innovatieve en ontwikkelingsgerichte werkomgeving;
 • Leuke, behulpzame en gezellige collega’s;
 • On the job trainingen en goede begeleiding door onze coaches;
 • Een uitstekend salaris.

Sluitingsdatum: 30 december 2022

Solliciteer nu!

Hoe ziet de Sollicitatieprocedure eruit?

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nodigen je op basis van jouw cv al dan niet uit voor een testronde.

Nu vindt er een testronde plaats om na te gaan in hoeverre jij de werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit zijn meestal algemene kennisvragen, taaltesten en projectinhoudelijke toetsen.

Doel van dit sollicitatiegesprek is om na te gaan in hoeverre jij een match bent met ons als organisatie. Hier gaan we dieper in op jouw persoonlijkheid, motivatie en drijfveren om het werk te kunnen doen. Dit is nog geen zekerheid dat je de sollicitatie met succes hebt doorlopen.

Het contract wordt getekend en dan werk jij officieel ook bij Alembo :)

Nog vragen?

Kijk eerst op de FAQ-pagina en staat je antwoord er niet tussen, stel dan je vraag hieronder.

Bekijk andere vacatures

Nu geen baan voor jou ?
Meld je dan aan voor onze jobalert
Loading