Heb je uitgebreide ervaring met diverse datastromen uit een klantcontactcenter omgeving en kun jij deze data vertalen naar inzichten, modellen en dashboards?
Combineer jij een natuurlijke nieuwsgierigheid met een pragmatische en oplossingsgerichte werkwijze?

Is het antwoord ja, dan zoeken wij naar jou!

Je zal deel uitmaken van een gerenommeerd en goed presterend internationaal team dat op zoek is naar succes met een langetermijnstrategie en een zakelijk sociale instelling.

Wie zijn wij?

Alembo is een professionele, innovatieve en internationale werkomgeving met een warm hart die kwalitatief hoogwaardige klantenservice diensten levert aan voornamelijk Nederlandse en Belgische klanten.
Als deel van Majorel werken we in een multinationale omgeving voor een aantal van ‘s werelds meest gerespecteerde merken. In een wereldwijd personeelsbestand van 78.000+ collega’s, staan wij in contact met meer dan 43 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, de Amerika’s en Azië.

Vanuit onze locatie in Paramaribo verzorgen wij dagelijks professionele klantenservices en e-administratieve diensten vanuit verschillende digitale kanalen middels moderne technologieën, altijd toegespitst op de behoeften van de klant. Wij groeien hard en zijn gedreven om samen met een steengoed en groeiend team van professionals geweldige klantbelevingen te verzorgen.

Wat ga je doen?

De WFM Reporting Analyst heeft een scherp oog voor detail met een sterke focus op nauwkeurigheid en tijdigheid. De rol vereist uitgebreide ervaring in data-analyse en een innovatieve focus op het ontwikkelen van rapporten voor het management. De WFM Reporting Analyst ondersteunt de dagelijkse operationele prestaties van de Klantadviseurs. Dit omvat de analyse en beoordeling van de dagelijkse performance, evenals het opstellen van algemene rapportages.

Tot de resultaatgebieden behoren:

 • Het beoordelen en evalueren van het dagelijkse serviceniveau en het opstellen van prestatierapporten voor de klant en het interne management team;
 • Zorgen voor het tijdig en nauwkeurig genereren van alle interne en externe WFM rapportages, inclusief het bewaken van de consistentie en standaardisatie tussen de verschillende soorten rapporten en databases;
 • Het verzamelen en onderhouden van gegevens uit interne en externe bronnen en het ontwikkelen van een database om snelle resultaten te genereren via query’s en opdrachten;
 • Het maken en onderhouden van documentatie en notities voor verschillende systemen, services en bedrijfsprocessen, inclusief databases en rapportage procedures;
 • Kennis behouden van het functionele gebied en het bedrijfsbeleid en -procedures;
 • Aanpassen aan veranderende eisen in zakelijke behoeften en anticiperen op de benodigde input en hulp door inzicht te behouden in veranderende managementdoelstellingen.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt 1-2 jaar ervaring in deze of soortgelijke functie;
 • Je bent volledig vaardig is zowel het Nederlands als het Engels;
 • Je beschikt over MS Excel kennis (gemiddeld tot gevorderd) en geavanceerde logische formules, inclusief gegevenscontrole, logische uitspraken en wiskundige berekeningen;
 • Kennis van en ervaring met SQL, Power BI, Database, VBA (Basic) is een pré;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met data-analyse en het ontwikkelen van rapporten;
 • Je bent sterk analytisch ingesteld en hebt oog voor detail.

Wat bieden wij jou?

 • Een professionele, innovatieve, gastvrije, inclusieve, multinationale en ontwikkelingsgerichte werkomgeving;
 • Leuke, behulpzame en gezellige collega’s;
 • Een team dat klaar staat om je te helpen ontwikkelen en groeien;
 • Een waardevast salaris.

Solliciteren

Denk jij dat je de WFM Reports Analyst bent die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar recruitment@alembo.nl. Vermeld in het onderwerp van je mail ‘Sollicitatie WFM Reports Analyst.

We hopen je op basis hiervan uit te kunnen nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Sluitingsdatum: 30 november 2022

Hoe ziet de Sollicitatieprocedure eruit?

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nodigen je op basis van jouw cv al dan niet uit voor een testronde.

Kennismakingsgesprek met het People & Culture team voor een algemene beeldvorming van jouw persoonlijkheid en motivatie.

Na een succesvol sollicitatiegesprek wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Deze keer met de projectmanager manager en de directeur. Dit gesprek is bepalend voor jouw indienstreding.

Het contract wordt getekend en dan werk jij officieel ook bij Alembo :)

Nog vragen? Neem dan contact op met ons

Bekijk andere vacatures

Nu geen baan voor jou ?
Meld je dan aan voor onze jobalert
Loading