Heb jij een goed begrip van hoe contactcenters werken, inclusief planning, wachtrijen en prognosevolumes?
Durf jij als een ‘gemotiveerde zelfstander’ verantwoordelijkheid te dragen voor het monitoren, communiceren en aanbrengen van wijzigingen die een positieve invloed hebben op de realtime prestaties van de Klantadviseurs?

Dan bij jij de WFM Real Time Analyst waarnaar wij op zoek zijn!

Je zal deel uitmaken van een gerenommeerd en goed presterend internationaal team dat op zoek is naar succes met een langetermijnstrategie en een zakelijk sociale instelling.

Wie zijn wij?

Alembo is een professionele, innovatieve en internationale werkomgeving met een warm hart die kwalitatief hoogwaardige klantenservice diensten levert aan voornamelijk Nederlandse en Belgische klanten.
Als deel van Majorel werken we in een multinationale omgeving voor een aantal van ‘s werelds meest gerespecteerde merken. In een wereldwijd personeelsbestand van 78.000+ collega’s, staan wij in contact met meer dan 43 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, de Amerika’s en Azië.

Vanuit onze locatie in Paramaribo verzorgen wij dagelijks professionele klantenservices en e-administratieve diensten vanuit verschillende digitale kanalen middels moderne technologieën, altijd toegespitst op de behoeften van de klant. Wij groeien hard en zijn gedreven om samen met een steengoed en groeiend team van professionals geweldige klantbelevingen te verzorgen.

Wat ga je doen?

De WFM Real Time Analyst is verantwoordelijk voor het bewaken van meerdere wachtrijen, de AHT en het service level. Daarbij maak je gebruik van diverse WFM programma’s om Klantadviseurs op een tactische wijze te instrueren en ervoor te zorgen dat een consistente service wordt gehandhaafd. Als snelle communicator en beslisser begrijp je het belang van elk klantcontact en de impact van het gedrag van medewerkers op de dienstverlening naar klanten.

Tot de resultaatgebieden behoren:

 • Het bewaken van de activiteiten van Klantadviseurs in realtime met behulp van WFM Tools;
 • Proactieve communicatie voor elke afwijking / verandering en het operationeel team tactisch aansturen voor behoud van de productiviteit en kwaliteit;
 • Rolmodel zijn voor wat betreft punctualiteit en discipline;
 • Vastleggen van afwijkingen in planningen van Klantadviseurs in het WFM Systeem;
 • Het genereren van ad-hoc rapportages voor het management op basis van de informatie in diverse systemen;
 • Real Time aanbrengen van aanpassingen in roosters wanneer voorspelde oproep volumes niet overeenkomen met de werkelijkheid en met als doel de negatieve impact op service level / AHT te minimaliseren.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden op tactisch niveau in het Nederlands en Engels;
 • Je hebt ervaring in een plannings- en/of operationele rol binnen de Klantenservice organisatie;
 • Je hebt eerdere ervaring met Workforce-tools en -middelen;
 • Je beschikt over MS-Office Excel kennis (gemiddeld tot gevorderd);
 • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden; je kan complexe rapportages en data transformaties uit meerdere bronnen gemakkelijk begrijpen en verwerken.
 • Je kan multitasken, prioriteren en deadlines halen;
 • Je bent proactief en schoolt jezelf graag bij in het vak.

Wat bieden wij jou?

 • Een professionele, innovatieve, gastvrije, inclusieve, multinationale en ontwikkelingsgerichte werkomgeving;
 • Leuke, behulpzame en gezellige collega’s;
 • Een team dat klaar staat om je te helpen ontwikkelen en groeien;
 • Een waardevast salaris.

Solliciteren

Denk jij dat je de WFM Real Time Analyst bent die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar recruitment@alembo.nl. Vermeld in het onderwerp van je mail ‘Sollicitatie WFM Real Time Analyst’.

We hopen je op basis hiervan uit te kunnen nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Sluitingsdatum: 30 november 2022

Hoe ziet de Sollicitatieprocedure eruit?

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nodigen je op basis van jouw cv al dan niet uit voor een testronde.

Kennismakingsgesprek met het People & Culture team voor een algemene beeldvorming van jouw persoonlijkheid en motivatie.

Na een succesvol sollicitatiegesprek wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Deze keer met de projectmanager manager en de directeur. Dit gesprek is bepalend voor jouw indienstreding.

Het contract wordt getekend en dan werk jij officieel ook bij Alembo :)

Nog vragen? Neem dan contact op met ons

Bekijk andere vacatures

Nu geen baan voor jou ?
Meld je dan aan voor onze jobalert
Loading