Ruiz

Ik ben Ruiz Kartoredjo, medewerker van het team gegevensverwerking. Mijn taak binnen dit team is het zo accuraat mogelijk invoeren van data. Vaak voer ik ook de controle uit op de ingevoerde bestanden van collega’s.

Het leukste dat ik heb meegemaakt is de verrassing/aandacht die je als medewerker van je collega’s krijgt, wanneer je iets belangrijks te vieren hebt, bijvoorbeeld wanneer je jarig bent. Je weet nooit wat je te wachten staat wanneer je de werkruimte binnenloopt. Het belangrijkste dat ik in mijn werk heb geleerd, is professioneel werken. Dit houdt heel veel in. Het kan betrekking hebben op discipline, gedrag, attitude, dynamisch zijn, maar belangrijker nog het behalen van de gestelde doelen en targets. Deze professionele houding kan overal toepasbaar zijn.

Ik werk vanaf mijn indiensttreding aan de Bonistraat. Alembo is ideaal voor studenten. Vanwege de flexibele werktijden kunnen werknemers hun eigen schema bepalen of samenstellen. Daarnaast is het mogelijk je studie bij Alembo in de praktijk te toetsen. De stijl van mijn teamleiders zie ik als een ‘flexible, no nonsense’­stijl. Ze stellen zich heel soepel op tegenover medewerkers, maar op werkgebied is het ‘werken en aan de afspraken houden’. De begeleiding ontbreekt zeker niet vanuit deze teamleiders.

Bij Alembo heb ik mijn studie in praktijk kunnen toetsen. Deze heb ik enorm goed en leerrijk ervaren. Ik zeg dit, omdat ik de nieuwsberichten heb geschreven voor Alembo en projecten waar Alembo deel van uitmaakte. Ook het organiseren van een persconferentie was voor mij een hoogtepunt.

Bij mijn vorige werkgever had ik de functie Sales Representative. Dit is een mooi woord voor ‘verkoper’. Daarnaast werd ik ook ingezet voor marketingactiviteiten en accountmanaging.