Keuzestress?

Keuzestress, maar je hebt het idee dat de functie van klantadviseur prima bij je past? Vul het sollicitatieformulier hieronder in.
Op basis van jouw test-, gespreksresultaat en beschikbaarheid gaan wij samen na of en bij welk team jij de beste aansluiting vindt.
Laat die ‘stress’ maar aan ons over.

Wie zijn wij?

Alembo is een professionele, innovatieve en internationale werkomgeving met een warm hart die kwalitatief hoogwaardige klantenservice diensten levert aan voornamelijk Nederlandse en Belgische klanten.
Als deel van Majorel werken we in een multinationale omgeving voor een aantal van ‘s werelds meest gerespecteerde merken. In een wereldwijd personeelsbestand van 82.000+ collega’s, staan wij in contact met meer dan 44 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, de Amerika’s en Azië.

Vanuit onze locatie in Paramaribo verzorgen wij dagelijks professionele klantenservices en e-administratieve diensten vanuit verschillende digitale kanalen middels moderne technologieën, altijd toegespitst op de behoeften van de klant. Wij groeien hard en zijn gedreven om samen met een steengoed en groeiend team van professionals geweldige klantbelevingen te verzorgen.

Wie ben jij? 

Als klantadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen, opmerkingen en klachten via verschillende kanalen, waaronder telefoon, e-mail en chat.  Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van de best mogelijke service aan klanten. Jij bent iemand die altijd net dat stapje extra zet voor klanten,  je bent pas tevreden als zij tevreden zijn.

Geen één dag is hetzelfde, dus je zal elke dag weer je kennis uitbreiden en nieuwe situaties tegenkomen.

Wat vragen wij van jou?

Het gaat bij ons om jouw competenties en jouw leervermogen helpt je om succesvol te worden in je werk.

Je hoeft niet per se eerdere ervaring in een klantenservicefunctie te hebben opgedaan. Belangrijk is dat je communicatief sterk bent, een goed luisterend oor weet te bieden en van doorvragen weet om tot de kern van het probleem te komen, zodat je een passende oplossing kan bieden.

Je bent van maandag tot en met zondag, minimaal 6 uren aaneengesloten per dag en minimaal 30 uur per week, tussen 02:00u en 18:00u beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

  • Trainingsweken, waarin je leert over procedures, gesprekstechnieken, klantwensen en hoe je je eigen competenties kunt ontwikkelen;
  • Een professionele, innovatieve, gastvrije, inclusieve en internationale werkomgeving;
  • Leuke, behulpzame en gezellige collega’s;
  • Toegang tot GoodHabitz, een online opleidingsportal waar je te allen tijde je kennis op verschillende gebieden kan uitbreiden;
  • Toeslagen voor onregelmatige werktijden;Een waardevast salaris.

Belangrijke tips, indien je een opzegtermijn hebt:

  • Duur van de testronde: Na het indienen van je sollicitatie, kun je binnen ca. 1-2 dagen een reactie van ons verwachten. Als je cv wordt goedgekeurd, word je uitgenodigd om een aantal testen af te leggen. Dit doen wij standaard twee keer per week. Het kan dus dat er nog enkele dagen voorbij gaan, voordat de testdag aanbreekt.
  • Testresultaten en sollicitatiegesprek: Binnen 3 dagen na de testdag ontvang je de uitslag via e-mail. Als je goede scores hebt behaald, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Het inplannen van het gesprek gebeurt op basis van jouw beschikbaarheid, meestal binnen een week. Houd er rekening mee dat hiervoor mogelijk verlof moet worden aangevraagd bij je huidige werkgever, wat enige vertraging kan veroorzaken.
  • Referentiecheck en arbeidsvoorwaarden: Als het sollicitatiegesprek succesvol is en de referentiecheck positief verloopt, ontvang je een voorstel met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden. De duur van de referentiecheck is afhankelijk van de responstijd van je referent. Zorg er dus voor dat je je referent op tijd op de hoogte stelt van de mogelijkheid van een referentiecheck.
  • Akkoord en opzegtermijn: Als je akkoord gaat met de voorwaarden, is het de bedoeling dat je je opzegtermijn ingaat bij je huidige werkgever.
  • Startdatum: Pas nadat je de opzegtermijn hebt uitgezeten, kun je daadwerkelijk beginnen met werken bij ons bedrijf.

Kortom: Als je momenteel elders werkzaam bent, kan het even duren voordat je daadwerkelijk aan je eerste werkdag begint. Het is dus van essentieel belang om goed te plannen. Onthoud dat je nooit te vroeg kunt zijn met solliciteren.

Solliciteer nu, zodat je kan deelnemen aan de eerstvolgende testronde!
Onze reguliere testdagen zijn op de dinsdagen van 16:00u – 19:00u en op de zaterdagen van 13:00u – 16:00u.

Solliciteer nu!

Hoe ziet de Sollicitatieprocedure eruit?

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nodigen je op basis van jouw cv al dan niet uit voor een testronde.

Nu vindt er een testronde plaats om na te gaan in hoeverre jij de werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit zijn meestal algemene kennisvragen, taaltesten en projectinhoudelijke toetsen.

Doel van dit sollicitatiegesprek is om na te gaan in hoeverre jij een match bent met ons als organisatie. Hier gaan we dieper in op jouw persoonlijkheid, motivatie en drijfveren om het werk te kunnen doen. Dit is nog geen zekerheid dat je de sollicitatie met succes hebt doorlopen.

Het contract wordt getekend en dan werk jij officieel ook bij Alembo :)

Nog vragen?

Kijk eerst op de FAQ-pagina.
Staat je antwoord er niet tussen, stel dan je vraag via het formulier onderaan de FAQ-lijst.

Bekijk andere vacatures

Nu geen baan voor jou ?
Meld je dan aan voor onze jobalert
Loading