Medewerker Klantenservice

Voor verschillende buitenlandse bedrijven verzorgen wij de klantenservice. Hou je van muziek en muziekinstrumenten, mode, of heb je affiniteit met leuke en handige huishoudartikelen? Ben je klant- en oplossingsgericht en ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels? Ben je verder ook DigiSmart en weet je handig om te gaan met applicaties via het internet? Dan hebben we mogelijk de perfecte baan voor je!

 

Wie zijn wij?
Alembo is een professionele, innovatieve werkomgeving met een warm hart. Samen met 240 collega’s groeit de organisatie. We voeren dagelijks meer dan 200 verschillende klantprocessen uit zoals teksten schrijven, financiële administraties, digitaliseren van aktes of archieven, secretariële werkzaamheden en klantenservices. We werken DigiSmart in een papierloos kantoor. In onze werkwijze staat zelfontwikkeling centraal. Hiervoor organiseren we events, trainingen, coaching en heb je de regie in eigen handen.

 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Klantenservice maak je deel uit van een flexibel team en ben je verantwoordelijk voor het geven van een geweldige klantbeleving en -ervaring door het beantwoorden van klantvragen over onder meer leveringen, de status van bestellingen en productinformatie via de telefoon,mail en/of Whatsapp. Best een uitdaging die humor, empathie en relativeringsvermogen van je vraagt. Opvolging en secuur te werk gaan zijn belangrijke vaardigheden. Om in de applicaties te kunnen werken en projectdoelen te bereiken moet je DigiSmart zijn.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je kunt minimaal 32 uur per week werken, van maandag t/m vrijdag tussen 04:00 - 18:00 uur en op zaterdag tussen 04:00 - 13:00 uur;
  • Je beschikt over goede communicatieve skills (praten en schrijven) in het Nederlands en in het Engels;
  • Je vindt het altijd een leuke uitdaging om de klant een positieve en plezierige ervaring te geven;
  • Je hebt affiniteit met mode, leuke en handige huishoudartikelen of muziek en muziekinstrumenten;
  • Je hebt een positieve instelling en uitstraling en kan weerstandsgesprekken gemakkelijk aan;
  • Je houdt ervan om met applicaties te werken en bent ook DigiSmart.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een professionele, innovatieve en ontwikkelingsgerichte werkomgeving;
  • Leuke, behulpzame en gezellige collega’s;
  • Uiteraard krijg je on the job trainingen aangeboden en word je goed begeleid door onze coaches.

 

Ben jij onze nieuwe klantenservice-collega? 

Vul dan gauw het formulier hieronder in en solliciteer! De selectie vindt plaats op basis van o.a. je skills (DigiSmart, taal en klantgerichtheid) en je affiniteit met de producten/klantopdrachten. Geef dus in je motivatie ook aan welke van onze klantopdrachten je het meeste aanspreekt en waarom.

Solliciteer hier!

Wat is jouw internetsnelheid? Ga dit na door de speedtest te doen via speedtest.net

Upload hier je CV (max. 2MB per bestand).