Jovan
“Alembo biedt opportunities.
Hier krijg je de kans om je skills
en kennis te bewijzen.”.

Jovan, medewerker gegevensverwerking Sr.


Bij mijn indiensttreding waren de vriendelijkheid en behulpzaamheid van mijn mede-collega’s gelijk te merken.Tijdens de trainingen kreeg ik spontaan hulp of feedback van hen. Binnen Alembo wordt er een eenheid gevormd. Wanneer het team een doel voor ogen heeft, wordt er gezamenlijk naar toe gewerkt.

Door de flexibele werktijden kan ik mijn werk goed combineren met mijn privéleven. Ik trek dan met mijn vrouw en dochtertje van twee eropuit. Mijn hobby is koken, waarbij ik experimenteer met gerechten van verschillende culturen. De complimenten hierbij vind ik super.

Alembo biedt opportunities: hier krijg je de kans je skills en kennis te ontwikkelen en te bewijzen. Zo kun je doorgroeien naar een hogere functie. Over 5 jaar zie ik Alembo als het grootste outsourcing bedrijf in Suriname met als kernwaarden: klantgerichtheid, kennis en kwaliteit.

Als ik 1 dag de directeur was zou ik een bedrijfstrip naar het binnenland organiseren, waar we gezamenlijk kunnen ontspannen met bijbehorende teambuilding-activiteiten.