Jorge

Ik ben Jorge Muyden, medewerker van de afdeling Webservices. Mijn taken binnen dit team zijn websites bouwen en onderhouden en support bieden aan klanten.

Het leukste dat ik tot nu toe heb meegemaakt was mijn eerste borrelavond bij Alembo. De sfeer was heel erg leuk en iedereen was vriendelijk en spontaan. Ik had die avond heel erg genoten. Het belangrijkste dat ik tot nu toe heb geleerd bij Alembo is hoe ik moet omgaan met klanten en hoe ik zakelijk kan communiceren. Daarnaast heb ik ook nieuwe methodes bijgeleerd voor het bouwen van websites. Deze hebben mij geholpen om efficiënter te werken.

Voordat ik bij Alembo werkte, was ik al Webdeveloper en student op het NATIN. De stijl van mijn teamleider vind ik heel keurig. Mijn teamleider staat altijd open en helpt heel graag. Daarnaast kan ik ook leuke gesprekken voeren met mijn teamleider, waardoor wij een goede band kunnen opbouwen.

Tips aan nieuwe collega’s: Wees vrij met een ieder. Als je vast zit met iets, vraag het aan je collega’s, zij zullen je zeker helpen!

Ik heb al bij drie verschillende bedrijven gewerkt, maar Alembo vind ik het leukst. Ik geniet echt van het werk; ik kom elke dag met een smile op kantoor en ga weer met een smile naar huis!