Jonathan

Ik ben Jonathan Eggink, teamlead van de afdeling Boekhouding. Mijn taken binnen Alembo zijn onderverdeeld in taken voor klanten en interne taken. Voor klanten gaat het onder andere om het verwerken van bankafschriften, invoeren en controleren van factuurboekingen en het invoeren van betalingen.

Voor Alembo intern werk ik aan de facturatie en het verwerken van bankafschriften. Zowel intern als voor klanten houd ik me bezig met het ontwikkelen van systemen waarmee het werk efficiënter kan worden uitgevoerd.

Alembo is een erg prettige werkomgeving. De sfeer is altijd goed en er is mogelijkheid voor ontwikkeling. Erg leuk zijn ook de bedrijfsfeestjes die ieder kwartaal worden georganiseerd.

Het is heel belangrijk om een goede klantrelatie te onderhouden en het werk zo efficiënt en kwalitatief mogelijk in te richten. Dit zou ik ook aan nieuwe collega’s willen meegeven. Probeer altijd de hoogste kwaliteit aan klanten te bieden en dat ook nog in een zo kort mogelijke tijd. Daarbij is het natuurlijk ook van belang hoe je het werk aan de klant presenteert. Daarnaast is feedback van de klant ook van belang.

De Manager Operations van Alembo is Eline Verhek. Ik draag verantwoordelijkheid aan Eline af over mijn werkzaamheden en daarbij hebben we een zeer ontspannen samenwerking. Wanneer er knelpunten zijn, worden deze besproken. Ik zie mijn leidinggevende als een betrouwbare, stabiele leider.

In het verleden heb ik in Nederland diverse administratieve banen genoten.

Ik ben Alembo op het internet tegengekomen en heb meteen contact gemaakt en geïnformeerd over de werkmogelijkheden. Dit heeft een zeer positief resultaat opgeleverd. Ik mocht voor Alembo in Nederland direct starten met de boekhouding voor een nieuwe klant.

Bij Alembo kun je heel flexibel werken; je kunt kiezen om thuis te werken of op een van de kantoren aan de Bonistraat of aan de Plutostraat. Ik werk momenteel fulltime aan de Plutostraat, maar ik heb ook een hele periode gedeeltelijk vanuit huis gewerkt. Ik vond dit ideaal vanwege de lange reistijd.

Binnen Alembo werk ik in een erg enthousiaste groep met collega’s. Ik heb gemerkt dat er bij Alembo alles mogelijk is. Wij werken samen vanuit verschillende afdelingen aan één doel. Zo zie je hoe de kwaliteit door goede samenwerking vooruit gaat.