Earvin

Ik ben Earvin Emanuelson, medewerker van het team BU Gegevensverwerking Allround Services. Mijn taken binnen dit team zijn coördineren van projecten, invoeren van data, plannen en controleren van gegevens.

Het leukste dat ik bij Alembo heb meegemaakt zijn de bedrijfsuitjes, de kerstdiners en de borrels. Daar leer je je collega’s op een heel andere manier kennen. Zo ervaar je ook de leuke sfeer die er heerst in het bedrijf.

Ik combineer werken op kantoor (de Bonistraat) en vanuit huis. Vanwege de flexibiliteit van de projecten is dat heel gunstig voor mij. Zo kan ik werk makkelijker combineren met mijn studie en hobby’s. Bij Alembo heb ik geleerd hoe ik beter met werkdruk kan omgaan. Ik heb diverse projecten gecoördineerd en geleid. Verder heb ik altijd in teamverband gewerkt. Ik heb al mijn teamleiders als heel flexibel ervaren. Ze waren opbouwend bij het geven van kritiek of feedback.

Voordat ik bij Alembo werkte, deed ik catering voor een van de grootste restaurants in Paramaribo.

Tips aan nieuwe collega’s: Wees open voor kritiek; zet je in en probeer altijd het werk met een positieve mindset te aanvaarden. Maak er het beste van in dit bedrijf!

Ik hoop dat Alembo blijft groeien en veel meer werkgelegenheid kan aanbieden.