Chelshea
“Ik ben aansluitend hierop in de gelegenheid
gesteld een HBO Middle Management
opleiding te volgen. Dankzij deze
opleiding kan ik mijn skills verder
uitbreiden op het gebied van
leidinggeven en coachen”

Chelshea, Teamleider mediorIk ben al 8 jaren werkzaam bij Alembo, waarvan ik 5 jaren de functie van teamleider bekleed. Alembo biedt zijn medewerkers een leer- en werkomgeving waarin zij zich als persoon en als professional verder kunnen ontwikkelen door o.a. interne en externe trainingen aan te bieden.

Dagelijks geef ik leiding aan 45 medewerkers verdeeld over 2 teams. Leidinggeven is mijn passie. Ik ben aansluitend hierop in de gelegenheid gesteld een HBO Middle Management opleiding te volgen. Dankzij deze opleiding kan ik mijn skills verder uitbreiden op het gebied van leidinggeven en coachen. Ook andere competenties, zoals communicatie, oplossingsgericht en besluitvaardigheid heb ik hierdoor verder ontwikkeld.

Werken bij Alembo vind ik super leuk! Elke dag is een verrassing op kantoor. De bedrijfscultuur, die onder andere gericht is op flexibiliteit, past in mijn dagelijks leven. Een goede balans tussen werk en privé heb ik weten te vinden, doordat ik ook vanuit huis kan werken. Vanuit de organisatie is de stimulans en inspiratie om kwalitatief goed werk te leveren top.

Toen mij in 2016 een hele mooie uitdaging werd aangeboden om ook leiding te geven aan een nieuw team van 30 medewerkers heb ik niet geschroomd deze aan te gaan. Vanaf het begin heb ik mij volledig ingezet. Ik maakte gebruik van mijn kennis, ervaring en kritische kijk op zaken. Samen met 4 supervisors lukt het ons dagelijks de doelen te behalen, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel wordt gehouden. Dit is één van de redenen waardoor we na de pilotperiode de opdracht voor 100% toegezegd hebben gekregen.

Wij zijn een organisatie die investeert in haar medewerkers en die gaat voor haar missie: “succes door continue verbetering”.