Charlton

Ik ben Charlton Setrosentono, Medewerker Klantenservice Senior. Mijn taken zijn o.a. het coachen, trainen en begeleiden van nieuwe medewerkers. Daarnaast ben ik aangesteld als Quality Controller op de afdeling BU Klantenservice. Als Quality Controller ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de kwaliteit. Samen met mijn Seniorcollega’s zorgen wij ervoor dat de KPI’s van de aangewezen projecten worden behaald. Ik ben multi­inzetbaar en lever af en toe ook mijn bijdrage op de Business Unit Content.

Het belangrijkste wat ik in mijn werk heb geleerd, is zelfvertrouwen. Hierdoor ben ik altijd gemotiveerd mijn dagelijkse werkzaamheden te verrichten, zoals van mij wordt verwacht. Elke dag is een uitdaging en dit maakt het werken bij Alembo erg leuk. Ik leer elke dag weer iets anders en verrijk hierdoor mijn kennis dagelijks. Leuke collega’s en een prettige werksfeer maken het helemaal compleet!

Ik werk aan de Plutostraat en soms vanuit huis. Het is ideaal voor mij om van huis uit te werken, omdat ik op deze manier mijn zoon de nodige aandacht en schoolbegeleiding kan geven. Mijn teamleider is zeer energiek! Zij is integer, flexibel en staat voor alles open. Je kunt altijd bij haar terecht als er iets besproken moet worden.

Aan nieuwe collega’s wil ik het volgende meegeven: “Wees altijd positief ingesteld, waardoor je meer bereikt dan wat je zelf had verwacht.”

Voordat ik bij Alembo werkte, deed ik Sales & Marketing bij een Import bedrijf. Ik ben bijna 3 jaar in dienst bij Alembo. Met de nodige aansturing en begeleiding van mijn Teamleider en Operations Manager ben ik aardig in mijn functie gegroeid. Dit komt natuurlijk ook door mijn eigen doorzettingsvermogen. Tot slot wil ik mijn dank uitbrengen voor de gelegenheid en het vertrouwen dat mij is gegeven.