Wie zijn wij?

Alembo is een professionele, innovatieve werkomgeving met een warm hart. Samen met 280 collega’s blijft de organisatie groeien. We voeren dagelijks meer dan 200 verschillende klantprocessen uit zoals teksten schrijven, financiële administraties, digitaliseren van aktes of archieven, secretariële werkzaamheden en klantenservices. We werken DigiSmart in een papierloos kantoor. In onze werkwijze staat zelfontwikkeling centraal; hiervoor organiseren we events, trainingen, coaching en hou jij de regie in eigen handen.

Wat ga je doen?

Als Assistent Accountant Junior geef je uitvoering aan de administratieve werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor het samenstellen van financiële rapportages, inclusief controle. Je kunt zelfstandig opdrachten uitvoeren en je bent in staat op eigen kracht vakkennis en vaardigheden op peil te houden. Je beschikt over het vermogen om in alle omstandigheden het overzicht te bewaren. Je voert de werkzaamheden uit vanuit kantoor Alembo voor een opdrachtgever in Nederland.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een HBO-opleiding met succes afgerond of studeert HBO accountancy;
  • Je hebt een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancy vak;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het voeren van boekhouding;
  • Je kunt werken met diverse boekhoudprogramma’s;
  • Ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen in een pré;
  • Je bent oplossingsgericht;
  • Je bent communicatief vaardig. Je durft vooral te vragen;
  • Je kunt goed werken onder tijdsdruk.

Wat bieden wij jou?
Een professionele, innovatieve en ontwikkelingsgerichte werkomgeving met een warm hart. De functie is voor 40 uur per week.

Solliciteer nu!

Hoe ziet de Sollicitatieprocedure eruit?

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nodigen je op basis van jouw cv al dan niet uit voor een testronde.

Als onderdeel van het sollicitatieproces sturen wij je een pre-selectieformulier. Dit doen wij om een breder beeld te krijgen van jouw motivatie om bij ons te werken. Dit geschiedt vóór de eerste testronde.

Nu vindt er een testronde plaats om na te gaan in hoeverre jij de werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit zijn meestal algemene kennisvragen, taaltesten en projectinhoudelijke toetsen.

Doel van dit sollicitatiegesprek is om na te gaan in hoeverre jij een match bent met ons als organisatie. Hier gaan we dieper in op jouw persoonlijkheid, motivatie en drijfveren om het werk te kunnen doen. Dit is nog geen zekerheid dat je de sollicitatie met succes hebt doorlopen.

Het contract wordt getekend en dan werk jij officieel ook bij Alembo :)

Nog vragen?

Kijk eerst op de FAQ-pagina en staat je antwoord er niet tussen, stel dan je vraag hieronder.

Bekijk andere vacatures

Nu geen baan voor jou ?
Meld je dan aan voor onze jobalert
Loading