Alembo Verhuisd naar Tourtonnelaan 36 – 38

Alembo is officieel geopend op de nieuwe locatie Tourtonnelaan! Op vrijdag 10 maart 2017 hebben wij de officiële opening van het nieuwe pand aan de Tourtonnelaan gevierd. Tijdens deze officiële opening werd er een symbolisch lint geknipt door de directie, Eline Verhek en Frank Veldhuizen. De verschillende projectteams hebben elk iets voorgedragen zoals traditionele Javaanse dans, presentaties en een rollenspel.

Dank aan onze gasten uit binnen- en buitenland voor hun komst en bijdrage. De verhuizing en inrichting heeft in een korte tijd plaatsgevonden en mede dankzij onze samenwerkende partners zoals SDMO, Elantrading, Computronics, Terence Rickets, Electricien, Romano Singh, Projectmanager netwerkbekabeling, Vigelandzoon, Keukenleverancier hebben wij dit kunnen realiseren.

De nieuwe locatie biedt de komende jaren de mogelijkheid om verder te groeien. Onze visie op moderne bedrijfsvoering hebben we ook in de inrichting kunnen uitdrukken. Er zijn geen kantoorruimtes, alle werkplekken zijn in een open ruimte en er is een grote flexibiliteit in het kiezen van de werkplek en werktijden. We zijn erg content met deze nieuwe locatie en kijken enthousiast en positief uit naar de verdere bedrijfsontwikkelingen.