Alembo Event – Ondernemerschap 20 mei 2017

Op 20 mei j.l. organiseerde Alembo een event met als thema: Ondernemerschap.
Met dit soort events willen we onze collega’s een extra stimulans geven om zichzelf verder te ontwikkelen zowel binnen als buiten Alembo. Eline Verhek deelde met de bezoekers haar visie over ondernemerschap binnen werknemerschap (intrapeneur) of gecombineerd met werknemerschap. In haar visie is Alembo een platform om kwaliteiten die horen bij ondernemerschap te ontwikkelen en een persoonlijke (ook financiële ) groei te kunnen realiseren.

Onze gast-ondernemer de heer Lloyd Burleson sprak over de uitdagingen bij het starten van een nieuw bedrijf. Deze volhardende ondernemer heeft een houtskool productiebedrijf opgezet. Zijn pakkende bijdrage had de bedoeling mensen te inspireren om ondanks uitdagende externe omstandigheden toch hun zakelijke droom te blijven realiseren.
Mevrouw Jacklyn Mack, ondernemer/kledingontwerpster, heeft ons verrast met een modeshow van haar prachtige kledingstukken. Deze werden getoond door een mix van Alembo-collega’s en haar eigen modellen.

Na de overhandiging van een presentje door onze event coordinators Gail en Dimitrie werd het officieel gedeelte van deze avond afgesloten met een spetterende show van de winnaars van de Grand Prix Scholencompetitie (Paulusschool) onder leiding van Marcelino Zandwijken (DBE studios) die ons ook met een flashmob-dans verraste.